Győzelem helyett döntetlen

Dührohamot kaptunk! Amikor a 91. percben Gastaldello elé került a labda, már éreztük, hogy nagy a baj… És sajnos így is volt! A Sampdoria csapatkapitánya a hosszabbításban lőtt góllal mentett pontot csapatának a Barbera-ban, noha sokáig olybá' festett, hogy vasárnapi vendégeink üres kézzel távoznak. A vége viszont 1-1 lett, ami nemcsak az utolsó percben történt pontvesztés miatt fájó, hanem azért is, mert több mint egy félidőn át emberelőnyben futballozhattunk, ám mégsem győztünk! Következik a vasárnapi nyitófordulóban játszott, Palermo-Sampdoria meccs visszatekintője.

0 Tovább

Apa, kezdődik!!

Kezdjük ott, hogy megnyertük a Serie B-t rekordpontszámmal! Bizakodva néztünk a nyári mercato elé, remélve, hogy a vezetőség egy izmos csapatot fog összeállítani a nyár végére. Lássuk így történt-e, következik a 2014-2015-ös szezon első bajnokijának, a Palermo-Sampdoria mérkőzésnek a beharangozója, méghozzá monyox tollából.

0 Tovább

Kezdésként kínos zakó

Balul sült el a 2014-2015-ös szezon első tétmeccse! A Coppa Italia 3. fordulójában, hazai pályán, megsemmisítő 3-0-s vereséget szenvedtünk a másodosztályú Modena-tól, ez pedig azt jelenti, hogy a kupában idén már nem lesz több dolgunk. Mivel stream hiányában, sajnos (vagy nem sajnos) láthatatlan volt a szombati vergődésünk, ezért mi sem tudunk mélyebb elemzésbe kezdeni, és kizárólag az online közvetítésre, valamint a kb. 3 perces összefoglalóra próbálunk hagyatkozni!

0 Tovább

Jön az első erőpróba

A felkészülés időszaka véget ért, szombaton immár tétmeccset rendeznek a Stadio Renzo Barbera-ban. A 2013-2014-es szezonban B-ligát nyert csapatunk ugyanis, kénytelen pályára lépni az Olasz Kupa 3. fordulójában, ahol az első ellenfél az előző idényben még "osztálytárs" Modena (kezdés: 20 óra 45 perc) lesz, akikkel szemben, illene kiharcolni a továbbjutást, és érvényesíteni a papíron most már meglévő egyosztálynyi különbséget . A kupamérkőzés egyfajta főpróbának is tekinthető, hiszen ne feledjük, hogy egy hét múlva, a Sampdoria ellen már bajnoki pontokért megy majd a csata. Előbb azonban koncentráljunk a szombati, Modena elleni találkozóra.

0 Tovább

Ha sportigazgatók lennénk... (2. rész)

Úgy döntöttünk, hogy mindenképpen megérne egy posztot, ha átnéznénk a névsort, és egyúttal elemeznénk, hogy a jelenlegi játékosok közül kikre is lehet majd számítani a következő szezonban. Az alábbiakban, külön-külön kifejtjük majd a véleményünket a játékosainkról, hogy kit miért tartanánk meg, illetve kitől miért válnánk meg, pontosan úgy, mintha mi lennénk Zamparini elnök, és Ceravolo sportigazgató. Ez a poszt tehát, leginkább arról szól majd, hogy a blog szerkesztői kikkel vágnának neki a Serie A 2014-2015-ös idényének, és hová terveznének erősítést. A névsorban foglalkoztunk a már eligazolt játékosokkal is, így az is kiderül majd, hogy mi, hogyan látjuk az eddigi átigazolási politikánkat. A két részes sorozat első fejezetében már kifejtettük az álláspontunkat a kapusokról és a védőinkről, a második fejezetben pedig, a középpályásainkkal és a támadóinkkal foglalkozunk bővebben.

0 Tovább

Ha sportigazgatók lennénk... (1. rész)

Úgy döntöttünk, hogy mindenképpen megérne egy posztot, ha átnéznénk a névsort, és egyúttal elemeznénk, hogy a jelenlegi játékosok közül kikre is lehet majd számítani a következő szezonban. Az alábbiakban, külön-külön kifejtjük majd a véleményünket a játékosainkról, hogy kit miért tartanánk meg, illetve kitől miért válnánk meg, pontosan úgy, mintha mi lennénk Zamparini elnök, és Ceravolo sportigazgató. Ez a poszt tehát, leginkább arról szól majd, hogy a blog szerkesztői kikkel vágnának neki a Serie A 2014-2015-ös idényének, és hová terveznének erősítést. A névsorban foglalkoztunk a már eligazolt játékosokkal is, így az is kiderül majd, hogy mi, hogyan látjuk az eddigi átigazolási politikánkat. A két részes sorozat első fejezetében a kapusaink és a védelmünk összetételét vizsgálgattuk.

0 Tovább

Viszlát Kyle, köszönünk mindent!

Nem így terveztük ezt a posztot, de az élet, mint oly sokszor, ezúttal is átírta a forgatókönyvünket. Kyle Lafferty-ről ugyanis, nem most, hanem a későbbiek során szerettünk volna írni, ám mivel az észak-ír június végén 3 éves szerződést kötött az angol élvonalból kipottyanó Norwich Cityvel, nekünk is változtatnunk kellett a terveinken. Bevalljuk, volt egy merész elképzelésünk a Kyle-lal kapcsolatos posztról, ami a távozásával - és annak körülményeivel - kútba esett, így aztán az alábbi írás már teljesen másról fog szólni, mint az eredetileg tervezett. Lafferty, sajnos a jövőben már nem minket erősít, ám hogy mégsem engedjük el szó nélkül volt 18-asunkat, búcsúzásképpen szeretnénk feleleveníteni azt az egy évet, amelyet Szicíliában töltött, egyúttal pedig, ekképpen mondunk köszönetet Neki mindazért, amit a Palermo csapatáért tett!

0 Tovább

benvenuti, siAmo tornAti

PAlermóban kétség kívül A legtöbbször hAsznált mondAt mAnApság A siAmo tornAti - visszatértünk, egyúttAl Az A osztálybA is!

0 Tovább
12
»

zampalermo

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek