Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újabb csodagól, újabb döntetlen

A Serie A-ban nagyon nehéz idegenben meccset nyerni, úgy meg nem is lehet, ha egy csapat csak egy félidőn keresztül futballozik jól. Ezt bizonyítja az is, ami velünk történt szombaton: Torinóban hiába játszottunk jól az első negyvenöt percben, és hiába vezettünk kétszer is, a második játékrészben már nem tudtuk megismételni az első félidei játékunkat, így be kellett érnünk a 2-2-es döntetlennel. Persze félreértés ne essék, nem vagyunk csalódottak az eredmény miatt, már csak azért sem, mert az újabb megszerzett ponttal megmaradt az immár hat bajnoki óta tartó veretlenségünk is, amit a következő fordulóban, hazai pályán a Sassuolo ellen még tovább nyújthatunk.

0 Tovább

Pontrúgásokkal vert Parma

Vasárnap beigazolódtak az előzetes várakozásaink, hiszen a Parma nem adta olcsón a bőrét, ám a hazai győzelmet, szerencsére így sem tudta megakadályozni. A Renzo Barbera-ban rendezett bajnokit végül két szabadrúgás után született góllal nyertük meg, a 2-1-es sikerrel pedig felzárkóztunk a középmezőnyhöz, és már mindössze öt pontra vagyunk az európai kupaindulást érő pozícióktól. Mindazonáltal a Parma legyőzése vezéráldozatokat is követelt: a találkozó győztes góljának szerzőjét, Edgar Barreto-t az utolsó percben kiállították, Franco Vazquez pedig szintén kisárgázta magát a következő meccsről, így szombaton nélkülük kell majd pályára lépnünk Torinóban.

0 Tovább

zampalermo

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek