Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pezsgőt nyitni Vízkereszt napján

Olasz hagyományok szerint általában január 6.-án, vagyis Vízkereszt ünnepén rendezik az újév első bajnoki fordulóját, s nem lesz ez másként 2015-ben sem, merthogy kedden már pályára lépnek a Serie A csapatai. Köztük a mieink is, akik a karácsonyi szünetben kieső helyen telelő, ám azóta edzőváltáson átesett Cagliari-t látják majd vendégül (kezdés: 15 óra) a Renzo Barbera Stadionban. Az óévet nyolc veretlenül megvívott meccsel fejeztük be, ebből kifolyólag pedig, kedden sem lehet más célunk, minthogy folytassuk a még október végén megkezdett jó sorozatunkat, és itthon tartsuk a három pontot. Következik a 2015-ös év első bajnokijának rövid beharangozója.

0 Tovább

Palermo-klasszikusok karácsonyra

Úgy döntöttünk, hogy idén rendhagyó témáról fog szólni a karácsonyi poszt. Mivel a karácsony a szeretet ünnepe, ezért megemlékezünk azokról a meccsekről a múltból, melyeken a rózsaszín-fekete csapat tönkreverte az ellenfeleket. Komolyra fordítva a szót, ezek abszolút nem "tönkreverések", egyszerűen csak összeszedtünk 10 mérkőzést, ami Palermo-győzelemmel zárult, és amelyeket mi szívesen idézünk fel. Ezzel szeretnénk Boldog Karácsonyt, Sikerekben Gazdag 2015-öt, a csapatnak pedig egy olyan tavaszt kívánni, ami überelni fogja az őszi teljesítményt!

0 Tovább

Találkozunk-e még az Oroszlánokkal?

A válogatott meccsek miatt lévő kéthetes bajnoki szünet remek alkalmat ad arra, hogy egy kicsit nosztalgiázzunk. Nos, azt bizonyára minden Palermo-szimpatizáns tudja, hogy szeretett klubunk e hónap első napján ünnepelte alapításának 114. évfordulóját, és éppen ebből kifolyólag úgy döntöttünk, hogy megemlékezésképpen, felelevenítünk egy olyan párosítást a szép és hosszú történelmünkből, amelyről lehet, hogy ma már csak kevesen beszélnek, tudnak. Pedig úgy véljük, érdemes egy pár mondatban szót ejteni erről a bizonyos ellenfélről, s az ellenük vívott csatáinkról is, elvégre az egyik testvércsapatunkról fog szólni! És hogy kikről is van szó? Ígérjük, a tovább gombra kattintva minden kiderül majd!

0 Tovább

zampalermo

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek