Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiaskó Firenzében, avagy véget ért a két és fél hónapos veretlenség

Egyszer még sikerült visszajönni kétgólos hátrányból Firenzében, de másodjára már nem! Vasárnap, a Serie A 18. fordulójában 4-3-as vereséget szenvedtünk a Fiorentina vendégeként, úgy, hogy az 59. és a 61. perc között a csereként beálló Robin Quaison még visszahozta a Dybala-t nélkülöző kedvenc csapatunkat 0-2-ből, ám hiába csillant fel a remény a pontszerzésre, nem sokkal később már újra kettővel ment a hazai együttes, ez pedig előrevetítette, hogy az október 29.-e óta tartó veretlenségi sorozatunkat nem tudjuk tovább nyújtani. Bár Belotti a hajrában 11-esből még szépített, a pontszerzés végül elmaradt, így Giuseppe Iachini kénytelen volt a lefújás után gratulálni kollégájának, Vincenzo Montella-nak. Pedig, ha jobban odafigyelünk, akár fordítva is történhetett volna a kéznyújtás, vagyis nem álltunk messze a(z) (újabb) bravúrtól!

0 Tovább

Pezsgőt nyitni Vízkereszt napján

Olasz hagyományok szerint általában január 6.-án, vagyis Vízkereszt ünnepén rendezik az újév első bajnoki fordulóját, s nem lesz ez másként 2015-ben sem, merthogy kedden már pályára lépnek a Serie A csapatai. Köztük a mieink is, akik a karácsonyi szünetben kieső helyen telelő, ám azóta edzőváltáson átesett Cagliari-t látják majd vendégül (kezdés: 15 óra) a Renzo Barbera Stadionban. Az óévet nyolc veretlenül megvívott meccsel fejeztük be, ebből kifolyólag pedig, kedden sem lehet más célunk, minthogy folytassuk a még október végén megkezdett jó sorozatunkat, és itthon tartsuk a három pontot. Következik a 2015-ös év első bajnokijának rövid beharangozója.

0 Tovább

zampalermo

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek