Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiaskó Firenzében, avagy véget ért a két és fél hónapos veretlenség

Egyszer még sikerült visszajönni kétgólos hátrányból Firenzében, de másodjára már nem! Vasárnap, a Serie A 18. fordulójában 4-3-as vereséget szenvedtünk a Fiorentina vendégeként, úgy, hogy az 59. és a 61. perc között a csereként beálló Robin Quaison még visszahozta a Dybala-t nélkülöző kedvenc csapatunkat 0-2-ből, ám hiába csillant fel a remény a pontszerzésre, nem sokkal később már újra kettővel ment a hazai együttes, ez pedig előrevetítette, hogy az október 29.-e óta tartó veretlenségi sorozatunkat nem tudjuk tovább nyújtani. Bár Belotti a hajrában 11-esből még szépített, a pontszerzés végül elmaradt, így Giuseppe Iachini kénytelen volt a lefújás után gratulálni kollégájának, Vincenzo Montella-nak. Pedig, ha jobban odafigyelünk, akár fordítva is történhetett volna a kéznyújtás, vagyis nem álltunk messze a(z) (újabb) bravúrtól!

0 Tovább

Mesébe illő győzelem

Nehéz szavakkal leírni mindazt, ami a szombati meccs hajrájában történt, hiszen rövid időn belül előbb a pokolra kerültünk, majd végül egy szupercserének köszönhetően mégis a mennybe mentünk. A 85. perc tájékán ugyebár olybá festett, hogy sikerült hazai pályán, emberelőnyben "elpalermózni" egy már megnyert meccset, ám a ráadásban jött az utolsó utáni pillanatokban pályára küldött Belotti, aki egy remek akció végén csak eldöntötte számunkra a Sassuolo elleni - 98 percen át tartó - csatát. A 2-1-es sikert azonban nemcsak Belotti-nak, hanem Sorrentino-nak is megköszönhetjük, aki a 95. minutumban egy óriási bravúrral mentette meg a hosszabbításban kibrusztolt 3 pontot! A győzelemmel megszilárdítottuk helyünket a középmezőnyben, és folytattuk a veretlenségi szériánkat is, a 2014-es évből pedig már csak az Atalanta elleni idegenbeli meccs van hátra.

0 Tovább

Újabb csodagól, újabb döntetlen

A Serie A-ban nagyon nehéz idegenben meccset nyerni, úgy meg nem is lehet, ha egy csapat csak egy félidőn keresztül futballozik jól. Ezt bizonyítja az is, ami velünk történt szombaton: Torinóban hiába játszottunk jól az első negyvenöt percben, és hiába vezettünk kétszer is, a második játékrészben már nem tudtuk megismételni az első félidei játékunkat, így be kellett érnünk a 2-2-es döntetlennel. Persze félreértés ne essék, nem vagyunk csalódottak az eredmény miatt, már csak azért sem, mert az újabb megszerzett ponttal megmaradt az immár hat bajnoki óta tartó veretlenségünk is, amit a következő fordulóban, hazai pályán a Sassuolo ellen még tovább nyújthatunk.

0 Tovább

zampalermo

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek