Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pontrúgásokkal vert Parma

Vasárnap beigazolódtak az előzetes várakozásaink, hiszen a Parma nem adta olcsón a bőrét, ám a hazai győzelmet, szerencsére így sem tudta megakadályozni. A Renzo Barbera-ban rendezett bajnokit végül két szabadrúgás után született góllal nyertük meg, a 2-1-es sikerrel pedig felzárkóztunk a középmezőnyhöz, és már mindössze öt pontra vagyunk az európai kupaindulást érő pozícióktól. Mindazonáltal a Parma legyőzése vezéráldozatokat is követelt: a találkozó győztes góljának szerzőjét, Edgar Barreto-t az utolsó percben kiállították, Franco Vazquez pedig szintén kisárgázta magát a következő meccsről, így szombaton nélkülük kell majd pályára lépnünk Torinóban.

0 Tovább

Két tizenegyesből két elhullajtott pont

Van az úgy, hogy az egyik csapatnak - a remek játéka ellenére - szinte semmi sem sikerül, a másik meg gyakorlatilag az egyetlen komolyabb helyzetét értékesíti rögtön a meccs elején, amivel ráadásul még pontot is szerez. Vasárnap valami ilyesmi történt velünk is az Udinese ellen, hiszen nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket - kivéve a gólok számában. Mert 1-1 után, a győztes találatot sehogyan sem tudtuk bepréselni a nagyszerű formát kifogó, és még 11-est is hárító Karnezis kapujába, ezért aztán be kellett érnünk a döntetlennel, amellyel most nem igazán vagyunk elégedettek. Következik a hétvégi, Palermo-Udinese bajnoki visszatekintője.

0 Tovább

zampalermo

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek